Over mij

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als professioneel weddingplanner en ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. Als styliste kleed ik jullie bruiloft aan tot in de puntjes met de mooiste styling en bloemen. In mijn verhuurshop heb ik verschillende toffe artikelen voor een prachtig gestylde trouwdag en de gepersonaliseerde items zorgen voor de finishing touch.

Weddingplanner Friesland

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Lisanne, ik ben 25 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en ons huisdier in Leeuwarden.

''Trotse eigenaresse van Save the date Weddings, creatieveling, perfectionist, behulpzaam en een liefhebber van liefde.''

Hoe is Save the date Weddings ontstaan?

Het bedrijf is ontstaan tijdens mijn opleiding tot Leisure & eventsmanager. Tijdens deze opleiding heb ik vanaf februari 2020 een halfjaar volledig mogen ondernemen om uit te vinden of het ondernemers vak goed bij mij past. Na 2 maanden heb ik al de beslissing gemaakt om te starten als ondernemer en sinds mei 2020 staat Save the date Weddings geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik ben voornamelijk werkzaam in Midden/Noord-Nederland: Friesland, Flevoland en Groningen, echter rij ik voor mijn bruidsparen graag heel Nederland door. 

In 2019 ben ik naast mijn studie voor Leisure & eventsmanager begonnen aan een opleiding tot Weddingplanner. in 2022 ben ik afgestuurd aan NEA Weddingplannerschool. Hierdoor mag ik mijzelf gediplomeerd professioneel weddingplanner noemen. Door dit erkende diploma te behalen laat ik zien dat ik de benodigde kennis en vaardigheden heb. 

 

Wat is mijn toegevoegde waarde voor jullie bruiloft als weddingplanner of ceremoniemeester?

Ik beschik over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en regel de leukste en gaafste leveranciers voor jullie voor de beste prijs. Met mijn ervaring en creativiteit zorg ik ervoor dat jullie bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder wordt! Het is mijn missie om jullie als bruidspaar zorgeloos te laten genieten.

Door mijn opleidingen als Eventmanager en Weddingplanner ben ik volledig thuis in de evenementen en bruiloften. Ik ben sterk in het vertalen van jullie wensen en het koppelen van deze wensen aan de tofste leveranciers, die perfect bij jullie passen. Zo worden de voorbereidingen net als de trouwdag zelf een feestje!

Waarom ben ik weddingplanner geworden?

Ik vind het fantastisch om bruidsparen te helpen met het organiseren van hun bruiloft. Ik ben zelf gek op het maken van tijdsplanningen, het afstrepen van to-do lijstjes en organiseren. Ik geloof erin dat ik het planningsproces voor bruidsparen kan vergemakkelijken zodat ze zelf volledig kunnen ontspannen in de aanloop naar hun trouwdag.

 

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

Ik ben dol op bakken. Dit kan van alles zijn, van brood tot koekjes tot taarten. Mijn favoriete recepten om te bakken (en ook om te eten natuurlijk 😉) zijn cinnamon rolls en bosbesmuffins met kaneel.

Naast bakken puzzel ik graag en ben ik ook vaak creatief bezig.

 

Wij zijn erg enthousiast en willen jou graag beter leren kennen. Kan dat?

Yes, dat kan zeker! Als jullie het contactformulier invullen neem ik zo snel mogelijk contact op met jullie om elkaar beter te leren kennen.

Bruiloftstylist Friesland

Fotograaf: Madame Poppy