Weddingplanner

 

Als aankomend bruidspaar komt er vaak een hoop op jullie af. Waar moeten we beginnen met plannen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen het budget en sluiten aan op onze wensen? Misschien hebben jullie ook wel helemaal geen tijd of zin om alles zelf uit te moeten zoeken. Als professioneel weddingplanner kan ik jullie vanaf het begin goed ondersteunen in het proces. Ik zorg voor een ontspannen voorbereiding en een compleet verzorgde bruiloft. Hierdoor kunnen jullie als bruidspaar zorgeloos genieten en hoeven jullie alleen nog maar bezig met alle leuke dingen tijdens het plannen.

 

 

  Wat kunnen jullie van mij verwachten als jullie weddingplanner?

                                                       

 • Als eerste hebben we een kennismakingsgesprek om al jullie wensen, dromen en ideeën te bespreken, ook bespreken we wat jullie vooral niét willen tijdens de bruiloft. Hebben jullie al bepaalde leveranciers op het oog die jullie graag willen boeken?
 • Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie binnen 1 week een op maat gemaakte offerte. Deze is 14 dagen geldig.
 • Gaan we samen aan de slag? Gaaf!
 • Na jullie akkoord maak ik een plan van aanpak. Hierin staat de tijdslijn van het planningsproces, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over wanneer wat geregeld moet worden. Ook werk ik hierin jullie budget uit. Dit budget zal ik tijdens het hele proces goed in de gaten houden.
 • Ik zoek de leukste leveranciers en locaties die goed bij jullie passen. Hebben jullie liever een 3-daagse festivalbruiloft dan een romantische tuinbruiloft? Ik regel het voor jullie!
 • Tijdens het gehele proces voorzie ik jullie van professioneel advies en los ik eventuele problemen op.
 • Ik controleer alle offertes, overeenkomsten en facturen.
 • Ik hou de deadlines van betalingen goed in de gaten en stuur eventueel een reminder. Zo wordt er niks over het hoofd gezien.
Bruidspaar met champagne

Fotograaf: Marjet Bijzitter

Weddingplanner Friesland

Fotograaf: The love reporter

 

 • Aan de hand van jullie wensen maak ik een sfeerconcept met moodboard en kleurenschema voor de styling. Ook kan ik ook de gehele styling verzorgen. Zie de pagina styling voor meer informatie.
 • Ik maak een professioneel draaiboek, en communiceer dit met alle leveranciers.
 • Jullie kunnen mij altijd bereiken voor vragen en ideeën. Dit kan telefonisch, via de mail of via Whatsapp.
 • Ik stuur voor de bruiloft een ceremoniemeesterbrief naar jullie gasten. Hierin stel ik mijzelf voor, en vertel ik alle belangrijke details en jullie wensen aan de gasten. Ook staan hier mijn contactgegevens in zodat de gasten mij kunnen bereiken voor vragen, verrassingen of ideeën.
 • Ik hou de RSVP’s en dieetwensen bij van jullie gasten via een gepersonaliseerde wedding website. 
 • Uiteraard ben ik op jullie bruiloft de hele dag aanwezig als ceremoniemeester. Ik vang alle leveranciers op, en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Zie de pagina ceremoniemeester voor een compleet overzicht van alle werkzaamheden.

 

 

Ik werk met een vanaf prijs van €2095,- voor het plannen van een volledige bruiloft.

Een volledige bruiloft plannen is maatwerk, geen een bruiloft is immers hetzelfde.

Willen jullie liever een gedeelte laten plannen of hebben jullie zelf al enkele zaken geregeld? Ook dat is mogelijk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen. Na de kennismaking maak ik een offerte op maat.

 

Zijn jullie enthousiast geworden? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 


Lieve woorden

Mariska en Guido - 5 sterren

Wij hebben Lisanne van Save the date Weddings op onze trouwdag ingehuurd als ceremoniemeester. Ze denkt mee en komt met alles wat nodig was om onze trouwdag in goede banen te laten verlopen. Wij zijn helemaal happy.

Angela en Tim - 5 sterren

Lisanne heeft onze bruiloft verzorgd als weddingplanner. Wat zijn wij blij dat we dat hebben gedaan! Het heeft ons zoveel rust en ontspanning opgeleverd. Ze heeft ons geholpen met de locatie, de leveranciers, het budget etc. Tijdens onze trouwdag was ze aanwezig als ceremoniemeester, hierdoor hebben wij en alle gasten volledig kunnen genieten van de dag. In de ochtend heeft ze de bloemen opgehaald, ze heeft geassisteerd bij de fotoshoot en tijdens de ceremonie heeft ze de muziek gedaan. Als er vragen waren vanuit de leveranciers of de gasten konden ze naar haar toe. Wij hebben een fantastische dag gehad: Lisanne, bedankt!