Styling verhuur

 

Hier kan je de allerleukste items huren voor jouw bruiloft. Ben je op zoek naar items voor jouw bohemian, industriële of juist een natuurlijke bruiloft, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Van toffe backdrops voor de ceremonie tot mooie aankleding van de dinertafel, I got it

Weten hoe het werkt? Klik dan HIER

Assortiment


Wat zijn de voordelen van styling huren?

1. Huren is voordeliger

Je kunt aanzienlijk geld besparen door niet alle decoraties zelf bij elkaar te zoeken en aan te schaffen. Het is verleidelijk om alles te kopen als een herinnering aan jullie trouwdag, maar vraag jezelf af of je het later echt nog zult gebruiken. Van bankjes tot tafeldecoraties, soms is het voordeliger en minder stressvol om je huwelijksdecoraties gewoon te huren en zo volledig ontzorgd te worden.

2. Je zit zelf niet met de overgebleven spullen

25 vazen die je kocht op een tweedehandswebsite, 80 servetten en een koperen backdrop kopen om je ceremonie te versieren is erg leuk, maar waar blijf je met de overgebleven spullen? Als je decoraties huurt, wordt alles voor jou klaargezet, schoongemaakt en nadien opnieuw ingezet voor een volgend stel.

3. Maak je bruiloft uniek

Uiteraard kun je gebruikmaken van de servetten en standaard stoelen die de locatie biedt. Echter, als je een unieke bruiloft wilt die aansluit bij jouw thema of een specifieke kleur, kun je ervoor kiezen om materialen te huren die die extra persoonlijke touch bieden.

4. Verantwoord en duurzaam

Ik ben groot voorstander van deze aanpak! Door de styling te huren, wordt alles na je bruiloft weer teruggebracht en vervolgens opnieuw gebruikt door andere bruidsparen. Lekker duurzaam!

5. Het is prachtig!

Naast al deze voordelen is dit misschien wel het belangrijkste aspect: het is prachtig! Huur gemakkelijk Pinterest-waardige styling.