Styling

 

Een bruiloftstyliste is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen jullie bruiloft. Misschien hebben jullie al wel vele Pinterestborden gevuld vol met mooie foto’s en inspiratie. Maar hoe combineer je nou al deze mooie beelden tot een kloppend geheel en hoe voer je dit uit op de dag zelf? Dat is waar ik kom kijken. Als professioneel bruiloftstyliste realiseer ik het complete plaatje, van het kleurgebruik, het bloemwerk tot aan de unieke persoonlijke details. 

Met een weddingstyliste zorg je er ook voor dat jullie vrienden en familie worden ontzorgd, zo kunnen ze van tevoren heerlijk ontspannen en hoeven ze zich niet druk te maken over de aankleding van de ceremonie of de dinertafel.

Creatieve styling met oog voor detail.

Wat is mijn werkwijze als bruiloftstyliste?

1. Na jullie aanvraag neem ik contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen om zo al jullie wensen, dromen en ideeën te bespreken. Dit gesprek zal zo’n 1 á 1,5 uur duren en is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek kan bij jullie thuis of online via Zoom of Google Meet. Wonen jullie buiten een straal van 15 km vanaf Leeuwarden? Dan vind het gesprek online plaats.

2. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de slag met het stylingconcept. Hierin staat een moodboard, een materialenlijst en een indicatie van de kosten. Gaan jullie akkoord en mag ik jullie bruiloft stylen? Dan vraag ik een aanbetaling van 30%, dit bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht bij de eindfactuur. Hierna staat jullie grote dag vast in mijn agenda.

3. Hierna plannen we een bezoek aan de locatie in om alle details te bespreken en om de verschillende opties te bekijken.

4. Na het locatiebezoek ga ik aan de slag met het complete stylingplan. Hierin staat onder andere een uitgebreid moodboard, een bloemenplan, een kleurenpalet en een lijst met alle stylingitems. Ook ga ik op zoek naar eventuele bijpassende leveranciers, zoals de grafisch ontwerper voor het drukwerk. Zo sluit alle aankleding perfect aan bij jullie stijl. 

5. Zo'n 6 weken voor de bruiloft hebben we een laatste detailgesprek samen met alle betrokken leveranciers (denk aan de locatie en/of de ceremoniemeester), hierin spreken we alles nogmaals door en kunnen er eventueel nog aanpassingen worden gedaan. Na dit gesprek maak ik de definitieve factuur op. 

6. Na het detailgesprek ga ik alle materialen uit het stylingplan verzamelen en/of inkopen en bestel ik de bloemen bij de leverancier. De dagen voor jullie bruiloft zorg ik dat al het materiaal tip top in orde is, strijk ik al het linnengoed en behandel ik de bloemen alvast voor. 

7. Dan is het eindelijk zover; jullie grote dag. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is Genieten! In de ochtend zorg ik ervoor dat de styling wordt opgebouwd, in de avond of op de volgende dag bouw ik de styling weer af. Mochten er nog vragen zijn overleg ik met de ceremoniemeester.

Pastel bruiloft diner styling

Fotograaf: The love reporter


                                                  

Modern chic bruiloft diner styling

Fotograaf: The love reporter

Totaalconcept

Een volledige bruiloft stylen is maatwerk, geen een bruiloft is immers hetzelfde.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen. Na de kennismaking maak ik een offerte op maat binnen jullie budget.

Vanaf €1445,-*

Hierbij ontwerp ik een totaalconcept dat perfect bij jullie als koppel past. 
Het concept is inclusief alle bloemen en stylingmateriaal voor de trouwdag.

 

*Gemiddeld besteden bruidsparen bij Save the date Weddings tussen de €1600 en €2400 voor de styling en bloemen van hun bruiloft.

 

Zijn jullie enthousiast geworden? Vul dan het contactformulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

 

 

Save the date Weddings heeft al op veel mooie locaties de styling mogen verzorgen, waaronder:

Staniastate, Borg Nienoord, Landgoed Lemferdinge, Paviljoen T'Mar, Park Vijversburg, Kasteel de Vanenburg, Vakantiepark Eigen Wijze, Bamboo lodge, de Broerekerk, de Havixhorst, het Eksternest, View Almere, Cleyn Alserd en Stadsboerderij de Sibbe.

Op een aantal van deze locaties verzorg ik de vaste styling.


Decoratieservice

Willen jullie liever alleen iemand die de decoratie neerzet voor de bruiloft? Ook dat verzorg ik graag. 

De decoratie-service is mogelijk tegen een uurtarief van €50,- exclusief reiskosten á €0,55 per KM.

Ook goed mogelijk i.c.m. items uit de verhuurshop.

Let op: deze dienst is te boeken vanaf 3 maanden voor de trouwdatum.


Lieve woorden

Hanna en Peter- 5 sterren

Lisanne heeft de prachtige aankleding verzorgd! Ik vond het zelf in het begin best spannend om de aankleding uit handen te geven, maar wat een aanrader zeg. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken, alles werd geregeld. Ze geeft onwijs goed advies over wat mooi staat en wat beter anders kan en denkt mee over alle details. Het resultaat is prachtig geworden.

 

Miranda en Simon- 5 sterren

Wauw! Wat was het prachtig! Wij hebben zo genoten van onze dag. We hebben de gehele aankleding uitbesteed aan Lisanne en ze heeft onze bruiloft omgetoverd tot een prachtig plaatje. Ze heeft ons al het werk uit handen genomen, alles was perfect geregeld en wat last minute wijzigingen was ook geen probleem. Echt een aanrader om Save the date in te schakelen!

 

Lizabeth en Jordy

''Hoi Lisanne! Ik wilde je nog even een bedankt-bericht sturen voor je geweldige werk voor afgelopen vrijdag. Wat zag alles er prachtig, mooi en verzorgd uit, heel erg veel dank daarvoor!!!

Al met al hebben we superveel leuke reacties gekregen, de kleuren werkten prachtig op de tafels en de discobollen met het groen gecombineerd, en samen met de lampjes vonden wij echt heel erg mooi. Super!''

 

Bart en Eline - 5 sterren

Wij zijn een paar weken geleden getrouwd en Lisanne heeft de styling en alle bloemen voor onze bruiloft gedaan. Het is nog mooier geworden dan wij hadden gehoopt. Ze heeft ons ook goed advies gegeven over wat wel en wat niet mooi/handig is. Tijdens de bruiloft heeft ze alles volledig geregeld, dit was voor onze ceremoniemeester ook erg fijn.

 

Eva en Jaap - 5 sterren

Lisanne heeft in september onze prachtige bruiloft gestyled. Na een kennismakingsgesprek had ze direct door wat onze wensen waren, ik vond het vooraf best moeilijk om zoiets uit handen te geven maar het voelde direct heel goed. Ook hebben wij zelf een druk leven waardoor het ons veel tijd heeft bespaard. Onze wensen heeft ze uiteindelijk vertaald in een fantastische aankleding. Aan alles was gedacht, van de kleine details tot de bloemen. Door haar creativiteit en persoonlijke aandacht is het een mooi totaalplaatje geworden, wij zijn ontzettend blij.

 

Simone en Geert Foppe - 5 sterren

Lisanne heeft voor onze bruiloft de aankleding voor de locaties en de bloemen verzorgd. Het zag er allemaal prachtig uit precies zoals we hadden gehoopt! Alles was goed geregeld en de communicatie was top! Kortom een aanrader! We hebben een fantastische dag gehad!

 


Fotograaf: The love reporter

Portfolio

Benieuwd naar mijn eerdere werk?

Verhuur

Wil je liever alleen items huren om zelf aan de slag te gaan? Ook dat kan! 

Fotograaf: Bruidsfotograaf Gera