SAVE YOUR DATE VOOR 2022 EN 2023

Styling

 

Een bruiloftstyliste is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen jullie bruiloft. Misschien hebben jullie al wel vele Pinterestborden gevuld vol met mooie foto’s en inspiratie. Maar hoe combineer je nou al deze mooie beelden tot een kloppend geheel en hoe voer je dit uit op de dag zelf? Dat is waar ik kom kijken. Als professioneel bruiloftstyliste realiseer ik het complete plaatje, van het kleurgebruik tot aan de unieke persoonlijke details. 

Met een weddingstyliste zorg je er ook voor dat jullie vrienden en familie worden ontzorgd, zo kunnen ze van tevoren heerlijk ontspannen en hoeven ze zich niet druk te maken over de aankleding van de ceremonie of de dinertafel.

Wat is mijn werkwijze als bruiloftstyliste?

 

1. Na jullie aanvraag neem ik contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen om zo al jullie wensen, dromen en ideeën te bespreken. Dit gesprek zal zo’n 1,5 uur duren en is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek kan bij jullie thuis of online via Zoom of Skype. Wonen jullie buiten een straal van 30 km vanaf Leeuwarden? Dan vind het gesprek online plaats.

2. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de slag met het stylingconcept. Hierin staat een moodboard, een materialenlijst en een indicatie van de kosten. Gaan jullie akkoord en mag ik jullie bruiloft stylen? Dan vraag ik een aanbetaling van 30%, dit bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht bij de eindfactuur. Hierna staat jullie grote dag vast in mijn agenda.

3. Hierna plannen we een bezoek aan de locatie in om alle details te bespreken en om de verschillende opties te bekijken.

4. Na het locatiebezoek ga ik aan de slag met het complete stylingplan. Hierin staat onder andere een uitgebreid moodboard, een kleurenpallet en een lijst met alle stylingitems. Ook doe ik een aanbeveling voor de juiste bijpassende leveranciers, zoals de bloemist en de grafisch ontwerper. Zo sluit alle aankleding perfect aan bij jullie stijl. 

5. Een aantal weken voor de bruiloft hebben we een laatste detailgesprek samen met alle betrokken leveranciers (denk aan de bloemist en/of de ceremoniemeester), hierin spreken we alles nogmaals door en kunnen er eventueel nog aanpassingen worden gedaan. Na dit gesprek maak ik de definitieve factuur op, deze ontvangen jullie zo’n 4 weken voor de bruiloft.

6. Dan is het eindelijk zover; jullie grote dag. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is Genieten! In de ochtend zorg ik ervoor dat de styling wordt opgebouwd, in de avond bouw ik de styling weer af. Mochten er nog vragen zijn overleg ik met de ceremoniemeester.


Wat zit er inbegrepen in het stylingpakket?

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek om al jullie wensen en ideeën te bespreken.

Uitgebreide offerte

Locatiebezoek

Gedetailleerd stylingplan met moodboards, kleurenschema en stylingsitems

Afstemming/communicatie met overige leveranciers

Detail bespreking

Transport

Op- en afbouw

Styling

15 % korting op het verhuurassortiment

 

*Deze prijs is exclusief reiskosten, bloemen en styling materiaal.

Zijn jullie enthousiast geworden? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 


Decoratieservice

Willen jullie liever alleen iemand die de decoratie neerzet voor de bruiloft? Ook dat verzorg ik graag. 

De decoratie-service is mogelijk tegen een uurtarief van €45,- exclusief reiskosten á €0,29 per KM. 


Fotograaf: Sandra van der Kolk Fotografie

Portfolio

Benieuwd naar mijn eerdere werk?

Verhuur

Wil je liever alleen items huren om zelf aan de slag te gaan? Ook dat kan! 

Fotograaf: Bruidsfotograaf Gera