SAVE YOUR DATE VOOR 2022 EN 2023

Over mij

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als weddingplanner of ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. In mijn verhuurshop heb ik verschillende toffe artikelen voor een prachtig gestylde trouwdag en de gepersonaliseerde items zorgen voor de finishing touch.

Weddingplanner Friesland

Wie ben ik?

Ik ben Lisanne, ik ben 23 jaar. Ik woon samen met Erik en onze huisdieren in Leeuwarden.

 

Hoe is Save the date Weddings ontstaan?

Het bedrijf is ontstaan tijdens mijn opleiding tot Leisure & Eventsmanager. Tijdens deze opleiding heb ik vanaf februari 2020 een halfjaar volledig mogen ondernemen om uit te vinden of het ondernemers vak goed bij mij past. Na 2 maanden heb ik al de beslissing gemaakt om te starten als ondernemer en sinds mei 2020 staat Save the date Weddings geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik ben voornamelijk werkzaam in Midden/Noord-Nederland: Friesland, Flevoland en Groningen, echter rij ik voor mijn bruidsparen graag heel Nederland door. 

In 2019 ben ik naast mijn studie voor Leisure & eventsmanager begonnen aan een opleiding tot weddingplanner. Tijdens deze studie leer ik alle benodigde kennis en vaardigheden die nodig zijn als professioneel weddingplanner. In november 2021 hoop ik hiervoor mijn diploma te behalen.

Waarom ben ik weddingplanner geworden?

Ik vind het fantastisch om bruidsparen te helpen met het organiseren van hun bruiloft. Ik ben zelf gek op het maken van tijdsplanningen, het afstrepen van to-do lijstjes en organiseren. Ik geloof erin dat ik het planningsproces voor bruidsparen kan vergemakkelijken zodat ze zelf volledig kunnen ontspannen in de aanloop naar hun trouwdag.

 

Wat vind ik het mooiste moment op de trouwdag?

Mijn persoonlijke top 3:

  1. De first look. Dit kan in een intiem moment samen voorafgaand aan de ceremonie of op het moment van het naar het altaar lopen. Dit moment is vaak heel emotioneel en ontroerend.
  2. Het Ja-woord. Het moment dat jullie Ja zeggen tegen een toekomst met elkaar. 
  3. De laatste dans. Dit is nog een vrij onbekend moment. Zodra alle gasten het feest hebben verlaten, kunnen jullie samen nog een laatste dans doen, dit is een prachtig intiem moment waarop je samen alle gebeurtenissen van de dag tot jullie kunnen laten doordringen.

 

Waar kan je mij ’s nachts voor wakker maken?

Nachos en pannenkoeken! Hier ben ik echt gek op.

 

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

Ik ben dol op bakken. Dit kan van alles zijn, van brood tot koekjes tot taarten. Mijn favoriete recepten om te bakken (en ook om te eten natuurlijk 😉) zijn cinnamon rolls en bosbesmuffins met kaneel.

Naast bakken puzzel ik graag en ben ik ook vaak creatief bezig.

 

Wij zijn erg enthousiast en willen jou graag beter leren kennen. Kan dat?

Yes, dat kan zeker! Als jullie het contactformulier invullen neem ik zo snel mogelijk contact op met jullie om elkaar beter te leren kennen.

Bruiloftstylist Friesland

Fotograaf: Lisanne van der Ploeg Fotografie